ETT STORT TACK alla donatorer under 2019! Och ett Gott Nytt 2020!

Ni har skänkt aningen över en halv miljon i år! En ökning med drygt 60 procent från förra året. Mycket starkt av er!

En halv miljon från er donatorer 2019!

Tillsammans har ni räddat trygghet, hälsa och liv på oräkneliga utsatta kvinnor och barn. Några av er har skänkt stora summor. Alla har skänkt efter förmåga. Var säker på att även små donationer gör stor nytta. 30 kronor ger grönsaker och frukt för ett barn i Agadir en hel månad, 70 kronor ger all övrig mat. 200 kronor ger medicin runt en förlossning.

Ni har särskilt stöttat framgångar som Oum El Banines flytt till en ny förskola, inredning som just nu installeras på Ahddanes nya kvinnohus, barnhemmet Taraounaou’s flytt till bättre lokaler. Samt hundratals enskilda fall av livsnödvändigt skydd för exkluderade kvinnor och barn.

En halv miljon insamlade kronor 2019. Låt det bli en hel miljon 2020! Hjälp till att dubblera antalet månadsgivare. Det ger en förutsägbar ekonomi som hjälper dubbelt så många.

Ett särskilt tack till alla MÅNADSGIVARE som står för den i förväg beräkningsbara ekonomin. Det är genom den vi kan utlova fasta bidrag till hjälpmålen. Vi önskar vi kunde skicka er alla givare ett personligt mail och tacka. Men det kan vi inte. Vi registrerar inte adresser. Och de flesta donerar ändå utan att lämna någon adress. Därför detta kollektiva TACK!

UTMANING 1: Du som inte är månadsgivare – bli det NU! Om vi hade dubbelt så många månadsgivare, kunde vi hjälpa dubbelt så många nödlidande. Det är lättare än någonsin att bli månadsgivare. Gör en överföring till Plusgiro 90 02 79-1 från din webbank och kryssa i att den ska upprepas varje månad. Klart. Eller använd Autogiro. På hemsidan förklarar vi hur.

UTMANING 2: Du som redan är månadsgivare – skaffa en månadsgivare till! Du har kunskapen om nöden och hur hjälpen ser ut. Förmedla den till andra och fråga snällt. Strax blir vi dubbelt så många!

Kan du hjälpa till genast? Swisha 90 02 791 !

Åter ett varmt tack från HumanistHjälpens styrelse och önskan om ett Gott Nytt År!

En del av pojkarna på Taraounaou, med hemmets ordförande Saida samt föreståndare Azis. Alla önskar Gott Nytt År. Pojkarna önskar en snöresa också, medan personalen önskar en stor tvättmaskin.

Stor glädje runt julgranen på Oum El Banine (ok en liten parvel tappade humöret…)! De nya lokalerna har ännu inte tagits i bruk, men de är inom kort färdiga.