Skapa egen insamling till HumanistHjälpen!

Skapa egen insamling till HumanistHjälpen! Jubileum, bemärkelsedag, minneshögtid, istället för blommor… Nu kan du själv skapa en insamling där givare genom ditt initiativ donerar till HumanistHjälpen. Du värmer dig själv, dina givare och mottagarna av hjälpen!

Jubileum, bemärkelsedag, minneshögtid, istället för blommor… Nu kan du själv skapa en insamling där givare genom ditt initiativ donerar till HumanistHjälpen. Du värmer dig själv, dina givare och mottagarna av hjälpen!

Har du just nu inget eget att fira med en insamling, så är ju Jul och Nyår snart här! Bjud in dina vänner till en helginsamling. Hjälps åt att skapa en gåva till dem som annars inte får någon. Alla våra hjälpmål vill skapa något extra för sina drabbade runt storhelgen, men ofta finns inga pengar att skapa av.

Facebook har godkänt oss för insamlingar och står för alla kostnader med överföring till vårt 90-konto. Och som vanligt använder vi själva inga pengar till löner, hyror eller liknande. Allt arbete utförs ideellt. Vi vill skicka varenda krona till våra hjälpmåls hedersutsatta, exkluderade och nödlidande.

Bilderna berättar hur du enkelt kommer igång. Hjärtligt välkommen med din insamling!

På Facebook letar du upp hjärtat för insamlingar. På en dator finns det längst till vänster i menyn. På mobil och platta under de tre menystrecken.

 

Sök efter Humanisthjälpen.

 

Fyll i ett mål för hur mycket du vill samla in, när insamlingen ska avslutas, vad du vill kalla din insamling och varför du skapat den.

Bjud in dina facebook-vänner till insamlingen. Dela till vänner och grupper du är med i. Du kommer att få löpande besked av Facebook hur insamlingen växer. Känn dig stolt!

 

 

Dina vänner som donerar till insamlingen får automatiskt ett kvitto på sin gåva.